Ruten til H12 er naturligvis et af de vigtigste elementer og hjørnestenen i vores event. Ruten ændrer sig lidt fra år til år, så der altid er nye udfordringer man ikke har kørt før. Vi bestræber os på at lave en rute der er omkring 12-13 kilometer lang og som kan køres af alle deltagere. Vi forventer omgangs tider på omkring de 40 minutter for gennemsnits rytteren.

Tak for lån af foto til GripGrab

Der er naturligvis elementer som vil være mere udfordrende for nybegynderen, men vi garanterer at der ikke vil være “døds-drop”, vanvids-flyvehop, rockgardens og andet moderne gøgl man kan slå sig på.
H12-ruten er oldschool mountainbiking med fokus på den fede oplevelse, de udmarvende opkørsler og de fede flowy nedkørsler, tilsat lidt rødder og andet godt, spredt med rund hånd ud over ruten.

Tak for lån af foto til GripGrab

Det “plejer” at gå lidt op og ned til H12, som man siger, og herunder kan man se højdeprofilen fra vores rute sidste år. Det er ikke utænkeligt at I også kommer til at få lidt møre lår i 2022, men det kommer vi tilbage til!

Vi har igennem de sidste 12 år, hvor vi har arrangeret vores mountainbike løb, haft stort fokus på at kunne tilbyde en spændende og udfordrende rute. Det er et af de arbejdsområder vi bruger mest tid på i løbet af vinteren.
Vores rutechef er derfor allerede nu igang med at se på nye muligheder, eller nye måder at sætte gammelkendte elementer sammen på.
Til maj har vi en ny og spændende rute klar til jer, med udfordringer til alle, uanset alder, ambitionsniveau eller erfaring.


Hold dig opdateret!

H12 Partnere

💚 ⭐️ Uden vores partnere var det ikke muligt ⭐️ 💚